Saturday, November 15, 2014

Joulupukki Pirkkala vastaa: Arvon joulupukkia tilaava pirkkalainen / lempääläinen / tamperelainen Vastaus tiedusteluunne kuinka pukki pääsee tulemaan?

Joulupukki Pirkkala vastaa:

Arvon joulupukkia tilaava pirkkalainen / lempääläinen / tamperelainen

Vastaus tiedusteluunne kuinka pukki pääsee tulemaan?

E-mail: joulupukkipalvelua@gmail.com

Puhelin: 044-3380291

Onnistunee toki, mikä olisi aikahaarukka missä toivotte vai saako poiketa kuinka keskellä päivää?

Klo 9-11, 11-13, 13-15, 14-16 Tarkempi osoitteenne niin pukki laittaa osoitteen pukkikartalle odottamaan tarkennusta

Hinnoittelu 14:45 -> 90 euroa, sitä ennen 85€ käteisellä pukkisäkin yhteydessä kun tulee joku teistä ulos opastamaan pukin oikealle ovelle?

Vierailuaika 8-12 min riippuen tapauksesta. Joskus jos lapsi saa mieluisan lahja eka paketistaan niin karkaa heti ;) ja sitten on lähtölaulun paikka. Pukin numeron 044-3380291 tallennus kännyyn hänelle, joka tulee opastamaan pukin oikeaan osoitteeseen / ovelle.



Pukille ko henkilön kännynumero, jotta pukkisoiton voi lyhyesti päräyttää kun kohdalla? Hän joka tulee vastaanottamaan pukkipalkkion kanssa voi kertoa viimeiset toiveet mitä hyvä muistaa. Joulupukin voi vastaanottaa perinteisellä tai omavalintaisella laululla. 

Jos lapsi haluaa esittää niin kuullaan / katsotaan se ensin ja aloitan lahjojen jaon, kun pukille tulee merkkiääni (känny) niin pukin aika on täynnä ja apupukit (te) hoidatte homman loppuun - ok? 

Tarkempi reittikartta valmistunee 1-2 viikkoa ennen aattoa ja voi melko varmasti n. 15-20 min joskus jopa 5 min tarkkuudella luvata koska pukki on ulko-ovella. Riippuu millaiset ajoilmat, tuleeko metri lunta vai sataako vettä kuten viime jouluaattona. Ehdot ok?



Joulupukki Pirkkala Härmälä Koivistonkylä Nekala Järvensivu Tampereen keskusta-alueet Hervanta, Lempäälä, Kangasala, Ylöjärvi suuntaan myös mahdollista parhaiten aamupäiväajat, mutta toki iltapäivään / illallekin silloin todennäköisesti apupukki ei tämä pukki joka kuvissa. Joka tapauksessa savuton ja raitis



-------------------------------------------------------

Joulupukki Pirkkala ja lähialueet
http://joulupukki-pirkkala.blogspot.fi/

--------------------------------------------------------------------------


No comments:

Post a Comment